TEKNIQ Garanti

Eksisteret siden 1967

Personlig service

Fibernet installeres for private og erhverv

Hos Skrydstrup El-Service tilbyder vi installation af fibernet til private og erhverv i Haderslev, Vojens og Aabenraa, som ønsker et hurtigere og mere stabilt internet. Der er mange fordele ved et fibernet kontra almindeligt bredbånd. Fibernettet har en højere stabilitet og hastighedsgaranti, og dens kapacitet overbelastes ikke pludseligt, som det ses ved bredbånd.

Hurtigt fibernet giver en mere stabil internetforbindelse

Ønsker du at optimere forbindelsen til internettet samt have en hurtigere og mere stabil forbindelse, er fibernet den helt rigtige løsning til dig. Selvom det ikke er muligt at installere i hele landet endnu, er det muligt de fleste steder i netop Haderslev, Vojens og Aabenraa.

Ring og hør om dine muligheder

Er du interesseret i få fibernet, er vi klar til at hjælpe dig. Vi kommer ud til din bolig eller virksomhed for at se på sagen, hvorefter vi iværksætter installeringen. Du har naturligvis mulighed for at vælge mellem flere hastigheder i forhold til download og upload gennem den udbyder, du vælger. Vi sørger for installeringen af dit fibernet, så du er klar til at få et hurtigere internet.

Ring til os, så du kan høre mere om priser. Har du andre spørgsmål i forhold til dit internet, kan vi også være behjælpelig med at svare på det. Kontakt os på telefon 74 54 10 29 eller skriv til vores e-mail phtr@skrydstrupel.dk / jut@skrydstrupel.dk

Få et GRATIS tilbud​

Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud på installation af fibernet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Skrydstrup
​El-Service ​på Facebook

Følg os og få større og bedre  indblik i vores hverdag, 
​og meget mere.

Firma

Skrydstrup El-Service Peter Tramm ApS

CVR: 2116 5670

Adresse​

Fabriksvej 11

6500 Vojens

Kontakt

Telefon: 74 54 10 29

Send en e-mail