TEKNIQ Garanti

Eksisteret siden 1967

Personlig service

Nyheder​

Klik her for at læse om overtagelsen af Tramm Installation.​

​Til vores nye samarbejdspartnere

​Skrydstrup, den 18. marts 2014

VELKOMMEN TIL​

Det er med stor glæde, at vi i dag har indgået aftale med Niels Nielsen´s Eftf. om overtagelse af alle aktiver i firmaet og hermed kan byde dig/jer rigtig hjertelig velkommen i Skrydstrup El-service.

Tirsdag den 18. marts blev dagen, for de store smil, hos både sælger og køber, da aftalen om Skrydstrup El-service overtagelse af alle aktiverne i Niels Nielsen´s Eftf., endeligt var faldet på plads.

Der har været en masse småting, som har skullet gå op i en højere enhed, så det er en kæmpe lettelse for begge parter, at vi nu er nået i mål.

Alle parter har ønsket, at handlen skulle falde på plads, men der er altid en masse små ting som skal gåes igennem og falde på plads. Det er nu gjort og vi er alle super glade for at kunne byde velkommen til de 4 ansatte, som har ønsket at fortsætte hos os. Det er en af de ting vi har vægtet rigtigt højt i forhold til købet, så vi er godt tilfredse med at alle har valgt at følge med over.

Det er ikke tanken, at der skal ske noget helt revolutionerende, så vores service og arbejdsgange forbliver som hidtil. De nuværende montører med Lars Henrik i spidsen, skal tage sig af de mindre installationsopgaver og Peter skal fortsat betjene industri- og erhvervskunderne. Overmontør Ib Jessen har det store overblik med at fordele opgaverne.

Vi har i dag en rigtig god afdeling som tager sig af energirenovering af ejendomme og virksomheder med procesenergi, hvor vi har pæn succes med at skaffe store besparelser til vore kunder.

Overtagelsen af Niels Nielsen´s Eftf. skal være med til at tilføre yderligere kompetencer, så vi også i fremtiden er i stand til at kunne levere tekniske løsninger på et højt fagligt niveau.

Vi vil gøre vort yderste for at kunne betjene dig/jer i den samme gode ånd som hidtil, og står naturligvis til rådighed på telefonen, når der er noget vi kan gøre for dig, eller hvis du har nogen spørgsmål.

Rigtig hjertelig velkommen til.

Peter og Jane Tramm

Skrydstrup El-service

Kontakt os på telefon 74 54 10 29

www.skrydstrupel.dk

OK casen - LED belysning

Investering tilbagebetalt på 24 mdr.

Se artikel​

Følg Skrydstrup
​El-Service ​på Facebook

Følg os og få større og bedre  indblik i vores hverdag, 
​og meget mere.

Firma

Skrydstrup El-Service Peter Tramm ApS

CVR: 2116 5670

Adresse​

Fabriksvej 11

6500 Vojens

Kontakt

Telefon: 74 54 10 29

Send en e-mail