TEKNIQ Garanti

Eksisteret siden 1967

Personlig service

PLC-styringer til automation i industrien

Skal du have installeret PLC-styringer i din produktionsvirksomhed i Haderslev, Vojens eller omegn, er vi specialister med mange års erfaring inden for elektriske installationer.

Med PLC-styringer har du en lille computer, der kan styre automation af alle dine produktionsmaskiner, hvor man tidligere har anvendt flere hundrede eller tusinder af relæer. Det er en smartere, mere sikker og ikke mindst effektiv og energibesparende metode at anvende PLC-styringer i din virksomhed på.​

Opnår større effektivitet med PLC-styringer

Alene én PLC-styring kan udføre det samme arbejde, som flere tusinde relæer kan. Du kan derfor spare rigtig mange penge på den korte og den lange bane. Relæer er knap så sikre som en computer, og opstår der driftsstop grundet et relæ, der er gået, taber du penge. Det er sågar nemmere at fejlsøge på en computer, der varetager dine PLC-styringer. Så vil du spare din virksomhed penge og få et mere sikkert system, er vi parate til at hjælpe dig med dit projekt. Vi kan selv varetage det hele fra start til slut i samråd med dig. Vi sørger naturligvis for installationen, uden at du skal stoppe produktionen.

Høj kvalitet og god service

Når du er kunde hos os, kan du altid være sikker på, at vi udfører vores arbejde grundigt, sikkert og med fokus på kvaliteten.

Tag kontakt til os, så vi kan aftale en tid, hvor vi kan komme ud og se din virksomhed. Sammen finder vi den bedste løsning, som du helt sikkert bliver glad for - både økonomisk og tryghedsmæssigt. Ring til os på telefon 74 54 10 29 eller skriv til e-mail phtr@skrydstrupel.dk / jut@skrydstrupel.dk.

Få et GRATIS tilbud​

Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud på PLC styring.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Skrydstrup
​El-Service ​på Facebook

Følg os og få større og bedre  indblik i vores hverdag, 
​og meget mere.

Firma

Skrydstrup El-Service Peter Tramm ApS

CVR: 2116 5670

Adresse​

Fabriksvej 11

6500 Vojens

Kontakt

Telefon: 74 54 10 29

Send en e-mail