TEKNIQ Garanti

Eksisteret siden 1967

Personlig service

Tyverialarm til private og erhverv​

Har du brug for en tyverialarm i din private bolig eller virksomhed i Haderslev, Vojens eller Aabenraa, er vi hos Skrydstrup El-Service eksperter i opsætning af tyverialarm. Med et alarmsystem skaber du sikkerhed og tryghed, og du forebygger indbrud.​

Det har en skræmmende effekt i sig selv at have en alarm monteret, hvor det står tydeligt angivet. Bor du på landet, kan det være en rigtig god ide at få sat en alarm op. Det er et nemt bytte for en indbrudstyv, hvis du ikke er hjemme, og der ikke er nogle naboer inden for en overskuelig afstand. Vi er erfarne montører, der tilbyder nogle af det mest sikre og moderne tyverialarmer.

Effektiv tyverialarm beskytter mod indbrud

Der er aldrig noget, der er sikkert. Men en effektiv tyverialarm kan holde de fleste tyve ude samt gøre livet mere besværligt i tilfælde af, at de får adgang til din bolig eller virksomhed. Vi har mange forskellige alarmsystemer, hvor nogle er virkelig komplekse. Alt afhængigt af dit behov kan vi installere et virkeligt godt system, der agerer skræmmekampagne, men som også har en høj lyd, der skaber opsigt hos dine naboer.

Sikring af din bolig eller virksomhed med et alarmsystem

Er du ofte udsat for indbrud, kan det være en rigtig god investering at forsøge dig med en god tyverialarm.

Du kan aftale en tid med os, hvor vi kan komme ud, men du kan også ringe at høre mere om vores løsninger og priser. Du kan kontaktes på telefon 74 54 10 29 eller e-mail phtr@skrydstrupel.dk / jut@skrydstrupel.dk.

Få et GRATIS tilbud​

Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud på installation og opsætning af tyverialarm.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Skrydstrup
​El-Service ​på Facebook

Følg os og få større og bedre  indblik i vores hverdag, 
​og meget mere.

Firma

Skrydstrup El-Service Peter Tramm ApS

CVR: 2116 5670

Adresse​

Fabriksvej 11

6500 Vojens

Kontakt

Telefon: 74 54 10 29

Send en e-mail