TEKNIQ Garanti

Eksisteret siden 1967

Personlig service

Varmepumpe monteres af erfarne montører

Ønsker du en varmepumpe monteret i din bolig i Haderslev, Vojens eller Aabenraa? Hos Skrydstrup El-Service er vi specialister i montering af en varmepumpe, da vi har mange års erfaring med forskellige former for energioptimering.

Vi har specialuddannede montører, der udfører grundig installation af luft til luft og luft til vand varmepumpe. Vi udfører energioptimering for erhverv, industri og landbrug, så uanset hvilken kategori du befinder dig i, kan vi hjælpe dig. Er du i tvivl om, hvilken type du ønsker, rådgiver vi dig til at vælge den løsning, der er bedst i forhold til din bolig.

Spar penge med en varmepumpe i din bolig

Få en varmepumpe monteret og spar mange penge på dit årlige varmeforbrug. Der er rigtig mange penge at hente ved at energioptimering. Nogle af de mere iøjnefaldende fordele ved en varmepumpe er, at den er billig, lille og kompakt - og så er den simpel at få monteret.

Tager du en luft til luftpumpe, kan du spare helt op til 50 % sammenlignet med andre energiformer. Luft til vand varmepumper er endnu mere effektive til opvarmning af din bolig. Denne benytter eksempelvis radiatorer og gulvvarme, og så er det ganske lydløst sammenlignet med en udendørs luft til luft varmepumpe. Vi kan hjælpe dig med montering af begge typer.

Få rådgivning og vejledning

Når du skal vælge, hvilke type varmepumpe du skal have i bolig, kan du få masser af rådgivning og vejledning af vores kompetente fagfolk. Tag os med på råd, så du får den mest rentable model. Samtidig kan vi give et godt tilbud på montering samt pumpe.

Kontakt os for at høre meget mere om de forskellige modeller, vi tilbyder samt pris for montering. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 74 54 10 29 eller e-mail phtr@skrydstrupel.dk / jut@skrydstrupel.dk.

Få et GRATIS tilbud​

Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Skrydstrup
​El-Service ​på Facebook

Følg os og få større og bedre  indblik i vores hverdag, 
​og meget mere.

Firma

Skrydstrup El-Service Peter Tramm ApS

CVR: 2116 5670

Adresse​

Fabriksvej 11

6500 Vojens

Kontakt

Telefon: 74 54 10 29

Send en e-mail